• banner1

  • wardrobe6

    BLOG | 10 ESSENTIALS | WARDROBE


    #1. Crossbody bag
    De perfecte tussenoplossing voor wanneer een clutch te klein en een shopper te groot is. Daarbij is de crossbody de ultieme outfitsaver.

    #2 Little blue dress
    Iedere vrouw heeft een LBD nodig, in dit geval de ‘little blue dress’, omdat blauw nu eenmaal on-trend is. Iconische items geven je altijd een tijdloze look.
    #3 Col
    Vooral tijdens de herfst en de winter behoort deze top zeker tot de garderobe essentials. Wanneer je investeert in een coltrui weet je zeker dat je gracieus voor de dag komt. Een absolute musthave die zich perfect laat combineren met je favoriete jeans of rok.
    #4 Sailor Cap
    Al een tijdje zie je de klassieke hoed terug in het modebeeld en dit seizoen is het de sailor cap die de show steelt. Een warme musthave die iedere outfit ‘af’ maakt.
    #5 Gymp
    Al enkele seizoenen lang behoort een goede gymp tot een wardrobe essential. De gymp bepaalt de look van je outfit. Don’t take life to serious :)
    #6 Heels
    De hoge hak is onmisbaar in de schoenencollectie van iedere vrouw.  Deze schoen zorgt voor pit en elegantie en geeft iedere outfit een flinke upgrade.
    #7 Jeans
    Een goedzittende jeans is het allergrootste geschenk, een friend for life én geschikt voor iedere gelegenheid. Wat is jouw favoriet; casual blue of chic black?
    #8 Blouse
    Een witte, nette blouse mag simpelweg niet ontbreken. Onder een sweater, op een pantalon of gecombineerd met witte sneakers?
    #9 Trenchcoat
    Elegantie ten top. Hoe je deze jas ook combineert, het geeft je altijd die extra touch. Een investering waard.
    #10 Enkellaars
    Deze laarsjes zijn helemaal on-trend en tegelijkertijd niet meer weg te denken. Combineer ze met je favo jeans of onder een feestelijk jurkje.


    Bekijk alles

    
    Footer

    Schrijf je in om up to date te blijven!

    Ja graag
    X

    Blijf op de hoogte!


    Uw naam (verplicht)


    Uw e-mail (verplicht)    © Mooi ben jij! - 2016  |  Contact