• banner1

 • Blog denim klein

  BLOG | DENIM TRENDS


  De denimtrends die je deze zomer absoluut wil dragen
  Het vinden van de juiste jeans is voor veel vrouwen een ware hel. Hoe bepaal je welke jeans het beste bij je past? Ik help je een eindje op weg met wat tips and tricks en de belangrijkste denimtrends voor deze zomer.

  Flare
  De seventies broek bij uitstek. Wijd uitlopende pijpen tot ruim over de enkel. Supervrouwelijk en sexy te dragen met high heels. Bijkomend voordeel: eindeloos lange benen en optisch smallere bovenbenen. Ook te dragen met een leuk slippertje of sandaaltje voor de ultieme bohemianlook.

  Cropped kick-flare
  Een nieuwkomer in denimland. Strakke skinnyfit aan de bovenkant met een uitlopende pijp tot net boven de enkel. Wat mij betreft de perfecte zomerjeans!

  High waisted
  Geleidelijk zien we de extreem lage tailleband wat naar de achtergrond verdwijnen en plaats maken voor jeans met een hogere taille. De high waisted jeans lijkt dus een blijvertje. Een jeans met hogere taille en met taps toelopende pijpen tot op de enkel of net daarboven is bovendien een model dat ons vrouwenlichaam goed lijkt te passen. Fits all forms and sizes!

  Don’t forget to look back
  De afstand tussen de zakken is van grote invloed op de vorm van je billen in een jeans. Hoe verder de zakken naar buiten geplaatst zijn, hoe breder je billen lijken. Ideaal dus voor vrouwen die van nature niet gezegend zijn met een vol en rond achterwerk.

  Mag het juist wel een beetje minder? Ga dan op zoek naar een jeans met smallere, langwerpige zakken die dichter bij elkaar staan. Dit zorgt automatisch ook voor optisch ‘langere’ en smallere billen.

  Blijf je worstelen met het vinden van de perfecte jeans voor jouw figuur? Kom snel een keer langs. We helpen je graag bij jouw zoektocht. Wedden dat het lukt?!


  Bekijk alles

  
  Footer

  Schrijf je in om up to date te blijven!

  Ja graag
  X

  Blijf op de hoogte!


  Uw naam (verplicht)


  Uw e-mail (verplicht)  © Mooi ben jij! - 2016  |  Contact