• banner1

 • BLOG Lente outfits klein

  BLOG | LENTE OUTFITS


  Tijdens het schrijven van deze blog breekt heel voorzichtig een waterig zonnetje door. Een zeldzaamheid de afgelopen weken. En dus ren ik met laptop en al naar buiten in een wanhoopspoging toch eindelijk een paar zonnestralen op te vangen. Want laten we eerlijk zijn… de lente laat ons behoorlijk in de steek dit jaar.

  Hoe pak je dat aan?
  Bij velen van ons begint het in februari en maart te kriebelen. De zwierige zomerjurkjes, mouwloze topjes en zonnige rokjes hangen weer in de winkel en we willen niets liever dan onze wintergarderobe verruilen voor al dit zomersnoepgoed. Helaas moeten we met dit oerhollands lenteweer onze verwachtingen vaak al snel bijstellen en zijn we nog regelmatig genoodzaakt terug te grijpen op wollen truien en winterjassen. Toch kun je ook met dat grillige weer een deel van je nieuwe aanwinsten al prima dragen en je outfit een vrolijke, zomerse uitraling geven zonder het koud te hebben.

  Laagjes
  In de ochtend is het nog flink koud, maar ’s midddags kun je soms al heerlijk in het zonnetje zitten. Met dit wisselvallige weer is het heel handig om meerdere laagjes te dragen. Een mooi vest of een blazer is hierbij de perfecte oplossing. Combineer met een trendy slogan t-shirt, een mouwloze top of een zomerse blouse. Ook een jurkje, mits niet te kort, kun je op deze manier al prima dragen wanneer het nog fris is buiten. Maak het geheel af met een mooie sjaal en je bent op een stylisch verantwoorde manier klaar om de lente te trotseren.

  Lentekleuren
  Vrolijk je garderobe op met kleur. Laat donkere kleuren zoveel mogelijk in de kast hangen of combineer ze met lichte tinten of lekkere felle kleurtjes.

  Mix and match
  Combineer de dingen die je nog hebt met je nieuwe items. Die zwarte blazer kan bijvoorbeeld nog prima in combinatie met dat nieuwe witte shirtje dat je gekocht hebt. Kijk eens met een ander oog naar je kledingkast. Je hoeft echt niet altijd volledig in het nieuw om er trendy uit te zien deze lente. Slimme combi’s van ‘oud’ en ‘nieuw’ will do the trick!

  Liefs, Mirjam.


  Bekijk alles

  
  Footer

  Schrijf je in om up to date te blijven!

  Ja graag
  X

  Blijf op de hoogte!


  Uw naam (verplicht)


  Uw e-mail (verplicht)  © Mooi ben jij! - 2016  |  Contact