• banner1

 • Blog pre fall klein

  BLOG | PRE FALL


  Ik hoor jullie denken… Pre-fall? Het is toch nog lang geen herfst?! Dat klopt. En toch krijgen we alweer pre-fall collecties binnen. In deze blog leg ik jullie uit wat dat precies inhoud: de pre-fall collectie.

  FIRST ITEMS
  Van verschillende merken druppelen de eerste items uit de pre-fall collecties alweer binnen. Steeds meer merken kiezen er tegenwoordig namelijk voor om hun collecties meer verspreid over het jaar uit te brengen.

  ALWAYS NEW
  Voordeel van deze spreiding is dat er niet meer alleen in het voor- en najaar een nieuwe collectie in de winkel komt te hangen, maar dat er het hele jaar door nieuwe items geshopt kunnen worden. En daar worden wij vrouwen natuurlijk heel blij van!

  ALL DAY EVERY DAY
  Denk bij een pre-fall collectie trouwens niet meteen aan dikke vesten en wintertruien. Het gaat hier om kleding die je eigenlijk vrijwel het hele jaar door kunt dragen. Bijvoorbeeld op een wat frissere zomerdag of over een tijdje in de aanloop naar de herfst.

  WE LOVE BASIC
  Eigenlijk heeft de pre-fall collectie dus niet echt wat met de herfst te maken, maar gaat het om tijdloze basis-items die je vrijwel het hele jaar door kunt dragen.

  NEW IN
  Pre-fall collecties van o.a. 10 Days, Ba&sh, Zoe Karssen, Maison Scotch en Malene Birger now in store!

  Liefs, Mirjam


  Bekijk alles

  
  Footer

  Schrijf je in om up to date te blijven!

  Ja graag
  X

  Blijf op de hoogte!


  Uw naam (verplicht)


  Uw e-mail (verplicht)  © Mooi ben jij! - 2016  |  Contact