• banner1

 • 400x400

  BLOG | TRENDS SS18


  Het is nog koud en vroeg donker maar bij Mooi wordt het al voorjaar. De eerste kleurrijke collecties stromen binnen! Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe trends dit seizoen? Hieronder licht ik er een paar voor je toe.

   

   

  Leopard!

  Afgelopen seizoen waren de dierenprintjes al een enorme favoriet maar ze blijven! Niet meer in de traditionele kleurenmix en ordinair is de print al lang niet meer. In verschillende kleurstellingen en goed gestyled ben jij de echte fashionista dit seizoen!

   

   

  Pink Rules!

  Is de kleur roze jouw favoriet? Dan mag je een gat in de lucht springen. De mode ontwerpers hebben waarschijnlijk door een roze bril gekeken bij het samenstellen van de spring summer collectie 2018. Van zacht roze naar knallend fuchsia en sorbet roze tinten, zet je in je combinaties opvallende contrasten neer.

   

   

  Botanical Invasion!

  Aankomende zomer gaan veel merken helemaal los met super toffe florale prints in allerlei kleuren. De tropische bloemenprints ga je veel zien, maar ook de prints met grote bladeren. In combinatie met veel kleuren leidt dit tot een fris en vrolijk geheel. Je ziet dan ook de meeste kledingstukken in luchtige en soepel vallende stoffen met speelse ruches. Qua kledingstukken staat op nummer 1 de maxi dress (oh, i love it!) gevolgd door wijde broeken en bloesjes. “Welcome to the jungle” zou ik zeggen.

   

   

  The stripe, niet weg te strepen!

  “Stripes go with everything” De streep is erg populair in zwart en wit. Je ziet het vooral terug in pantalons in combinatie met een bijpassend jasje. Maar ook jeans en wijde broeken met zijstrepen is iets wat je zeker veel gaat zien aankomende zomer.

   

   

   

  See you soon! And you rock this season. X Zoë


  Bekijk alles

  
  Footer

  Schrijf je in om up to date te blijven!

  Ja graag
  X

  Blijf op de hoogte!


  Uw naam (verplicht)


  Uw e-mail (verplicht)  © Mooi ben jij! - 2016  |  Contact