• banner1

 • Blog Wedding klein

  BLOG | WEDDING SEASON


  Het trouwseizoen is weer in volle hevigheid losgebarsten. En dus is de kans groot dat ook jij ergens in de komende maanden een leuk feestje hebt. Maar wat draag je op een bruiloft en waar moet je juist ver vandaan blijven? We help you out.

  Ongeschreven regels
  Voor jou als gast is een bruiloft een perfecte gelegenheid om jezelf te trakteren op een stijlvolle nieuwe jurk. Maar wat mag je nou eigenlijk wel dragen en wat liever niet? Is er door het bruidspaar een dresscode gegeven, dan hoor je je daar natuurlijk aan te houden. Maar ook als deze er niet is, zijn er wel een aantal richtlijnen die je wat houvast kunnen bieden.

  Witte kleding
  Het lijkt een vanzelfsprekendheid, maar toch gaat het nog regelmatig mis. Als vrouwelijke gast is het echt not done om in dezelfde kleur als de bruid te verschijnen. Draag daarom geen effen witte jurk en blijf voor de zekerheid ook maar uit de buurt van ivoortinten.

  Niet te kort
  Een (te) korte jurk wordt meestal niet zo gewaardeerd op een bruiloft. Zorg dat je outfit stijlvol blijft. Kies daarom liever voor een jurkje dat eindigt net boven of net onder de knie.

  Kleur
  Een bruiloft is een vrolijke aangelegenheid en dat mag jouw jurk dus ook best uitstralen. Een frisse zomerse kleur of een mooie stijlvolle pasteltint mag absoluut!

  Accesoires
  Goede pumps, stijlvolle sieraden en een mooie clutch geven jouw feestjurkje net even wat extra’s. Een omslagdoek of pashmina is fijn om bij de hand te hebben op een wat koelere dag.

  Merken als Catwalk Diva en Hale Bob hebben voor iedere feestelijke gelegenheid de meest prachtige jurkjes. En een groot deel van die collectie kun je uiteraard ook bij ons vinden! De meiden van Mooi helpen je graag aan jouw ultieme wedding outfit, die je daarna ook nog vaak gaat dragen. Beloofd!

  Liefs, Mirjam.


  Bekijk alles

  
  Footer

  Schrijf je in om up to date te blijven!

  Ja graag
  X

  Blijf op de hoogte!


  Uw naam (verplicht)


  Uw e-mail (verplicht)  © Mooi ben jij! - 2016  |  Contact