• banner1

 • Cocktailbars post website klein

  HOT SPOTS | COCKTAILBARS


  Waar drink je de lekkerste cocktails van Nederland?

  Cocktails zijn hot en beleven een ware revival! Wij zetten onze drie favoriete hot spots in Nederland voor je op een rijtje. Als je een keer wat anders wil dan een standaard cosmootje of een mojito zijn dit de places to be:

  DEMAIN | Nijmegen
  Lange Hezelstraat 58-A
  Cocktailbar met internationale allure en geweldige cocktails. Alle drankjes zijn op de kaart al voor je onderverdeeld in sweet, sour, fresh, tiki, classic en specials. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je kunt ook je smaakvoorkeuren doorgeven aan de bartender en deze verrast je dan met een unieke tailor made cocktail. Je mag jouw creatie zelf een naam geven en het recept mee naar huis nemen. Aanrader!

  THE STIRR Rotterdam
  Eendrachtsweg 29B
  The Stirr heeft een kick-ass cocktailteam, zoals ze zelf zeggen. En ze maken dan ook kick-ass cocktails! Een superoriginele, stoere bar in hartje Rotterdam waar je amper een standaard cocktail op de kaart zult vinden. Vrijwel alle drankjes zijn door de heren zelf verzonnen en dat zorgt voor verrassend smaakvolle combinaties.

  DOOR 74 | Amsterdam
  Reguliersdwarsstraat 741
  Door 74 is een zogenaamde speakeasy-cocktailbar. Geen fancy uitraling, maar slechts een klein bordje verraad dat er een stijlvolle cocktailbar achter de voordeur schuil gaat. Je moet deze bar dus echt weten te vinden! Zomaar even naar binnen wandelen gaat niet, want vooraf reserveren is een must. Maar als je dan eenmaal binnen bent, tref je een waar pareltje. Een prachtig antiek interieur, een sexy underground sfeer en uiteraard zalige drankjes. Als je van cocktails houdt, moet je hier zeker een keer geweest zijn!

  Enjoy!

  Liefs, Mirjam.


  Bekijk alles

  
  Footer

  Schrijf je in om up to date te blijven!

  Ja graag
  X

  Blijf op de hoogte!


  Uw naam (verplicht)


  Uw e-mail (verplicht)  © Mooi ben jij! - 2016  |  Contact