• banner1

 • Fashion Academy

  De SS '16 modellen


  “Veel mensen shoppen graag op internet. Ik kom al jaren het liefst bij ‘Mooi ben jij!’ in Doetinchem. Je kunt daar helemaal compleet weer weg; kleding, schoenen, accessoires, alles is mooi. Het ontbreekt aan niks! De meiden van ‘Mooi ben jij!’ helpen je perfect bij het uitzoeken van gave outfits. De winkel is sfeervol, echt prachtig!
  Ik was dan ook erg verrast toen ik een oproep op FB zag van mijn favoriete winkel om je op te geven voor een fotoshoot. Je hoefde niet eens héél jong te zijn! Altijd al graag willen doen, dus proberen maar! En ja, ik werd uitgenodigd. Het was een gezellige dag met alle meiden samen. Alles was goed verzorgd, een super ervaring!” – Debby van den Beld

  “Wat vond ik het leuk! De shoot en de mensen om mij heen waren echt super. Ik was erg zenuwachtig omdat ik nog nooit voor de camera heb gestaan op die manier, maar ik ben heel goed geholpen en vond het leuk en leerzaam tegelijk. Ik heb echt genoten van deze dag! Mooi ben jij! is een mooie en uitgebreide winkel met vriendelijk personeel waar ik graag kom.” – Robin Benschop

  “Ik heb de shoot als super leuk ervaren. Het was voor mij een nieuwe kans om te laten zien hoe ik het voor de camera doe. Het was een onwijs leuke en goed verzorgde dag, waar ik met veel plezier op terug kijk! Ik ben ontzettend blij met de foto’s!
  Ik vind Mooi Ben Jij! een prachtige winkel en een leuk bedrijf. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Het pand is ontzettend mooi en het personeel altijd vriendelijk! Helemaal super dus!”- Bo Dieks


  Bekijk alles

  
  Footer

  Schrijf je in om up to date te blijven!

  Ja graag
  X

  Blijf op de hoogte!


  Uw naam (verplicht)


  Uw e-mail (verplicht)  © Mooi ben jij! - 2016  |  Contact