Image Alt

MBJ

Lovely Story

Mooi ben jij! is een department store van 1100m2 waar de mooiste producten en persoonlijke aandacht centraal staan. Een shop waar die iedere vrouw, ongeacht haar leeftijd en stijl iets vindt waar ze oprecht blij van wordt.

Kleding, schoenen, parfum, woonaccessoires, je vindt een mix van de mooiste producten in onze winkel en vanaf nu ook in onze online shop.
Een ontdekkingsreis in stijl!

Hulp nodig? Zowel in onze winkel als online staan onze stylistes klaar om jou te begeleiden en te inspireren in de zoektocht naar een product waar jij blij van wordt.
Dit is wat wij willen, jou blij maken, jou mooi maken!

a
ONLINE PRIVATE SHOPPING

Een advies moment speciaal voor jou.

a
SHOP IN SHOPS

Vind de tofste merken onder één dak.

a
LIVING DEPARTMENT

We love to inspire.

Sir James

Kom je naar onze winkel dan is een bezoekje aan James, onze coffecorner ook zeker de moeite waard. Genieten van de lekkerste koffie en de beste wijnen. Completer kan een shop beleving niet worden.
Shop MBJ, join the experience!

RETAIL EXPERIENCE AWARDS

Winnaar Dutch Retail Experience Awards
Door een professionele vakjury beoordeelt als het meest vooruitstrevende winkelconcept ven Nederland. “Wat een mooie woorden van de vakjury, ik werd er toch even een beetje emotioneel van;-)..” Mede dankzij ons uitgebreide assortiment, hospitality, de uitstraling van de winkel en natuurlijk ons mega toffe restaurant JAMES hebben we deze prestigieuze award mogen ontvangen.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and stay up to date

d
order your gift card

Stay tuned! This option is coming soon..

Shop with style! Find your favorite
items on the gram. x